Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Jeugdvoetbaltoernooi door met Wonen & Welzijn

Sport 87 keer gelezen

WELL • Yordi Vos uit Well organiseert ook dit jaar een jeugdvoetbaltoernooi in de Bommelerwaard. Het toernooi bij deze vierde editie een nieuwe naam: het Wonen & Welzijn-jeugdvoetbaltoernooi.

Wonen & Welzijn in Ammerzoden was vorig jaar al hoofdsponsor, maar het toernooi droeg toen nog de naam van RegioBank. Wonen & Welzijn is hier zelfstandig adviseur van.

De vierde jaargang van het toernooi vindt plaats op zaterdag 22 augustus en wordt ten opzichte van de vorige editie uitgebreid met de leeftijdscategorieën 'MO11 - Laag', 'MO11 - Hoog' en 'MO19 - Hoog'. Ook het aantal leeftijdscategorieën bij de jongens wordt uitgebreid door toevoeging van de leeftijdscategorie 'JO19 - Hoog'.

De verwachting is dat, door de inmiddels nationale bekendheid van het toernooi, het aantal deelnemende teams de tweehonderd zal overstijgen (in 2019 namen 175 teams deel). 

Verschillende accommodaties
Net als voorgaande jaren wordt het toernooi gehouden op verschillende accommodaties, gelegen in of zeer nabij de Bommelerwaard. Op dit moment is Yordi, ondersteund door zijn vader Antoon van Mil, nog druk bezig met het benaderen én vastleggen van de verenigingen die het toernooi gaan faciliteren. Een aantal verenigingen heeft al bevestigd, hun logo's staan al op de website. 

Inschrijven kan al. Alle leeftijdscategorieën en overige informatie is te vinden op de website. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden