Afbeelding
Foto: aangeleverd

Badmintonnen in het bijna-donker

Sport 139 keer gelezen

KERKDRIEL • De Kerkdrielse Badminton Club (KBC) organiseert in samenwerking met Optisport op 15 februari een open badmintondag waarbij er in het donker wordt gebadmintond: Glow in the Dark-badminton. Het is één van de activiteiten waarmee het vijftigjarig jubileum wordt gevierd.

Met neon tape en UV-lampen wordt ervoor gezorgd dat er nog wel iets te zien valt. De lijnen van de baan en de shuttle zijn dan zichtbaar en door felle kleuren op de kleding en schmink is de speler ook te onderscheiden. Dit zorgt voor een mooi effect en zal vast hilarische momenten opleveren. 

Springkussen
Iedereen van 7 tot 87 jaar is welkom. Vanaf 10:00 uur tot 15:00 uur kun je komen badmintonnen dus neem vooral familie, vrienden en kennissen mee. Er staat ook een springkussen, waar alle kinderen gebruik van kunnen maken. Locatie is de sporthal in De Kreek, Wilgenpas 2 te Kerkdriel.

Muziek een aangepaste verlichting zorgen voor een gezellige sfeer. Rackets en shuttles zijn aanwezig in de sporthal maar wie hier zelf over beschikt mag die natuurlijk meenemen. Tassen en jassen kunnen veilig opgehangen worden in de kleedkamers en anders is hier plaats voor in de zaal. Er lopen vrijwilligers en trainers van de club rond om iedereen tips te geven voor degene die weinig ervaring hebben met badminton.

Korting voor nieuwe leden
Deze dag is één van de activiteiten in het kader van het vijftigjarig bestaan van KBC. Er geldt een speciale actie voor degenen die zich op deze dag aanmelden als lid. Nieuwe leden die via Glow in the Dark lid worden hoeven geen inschrijfkosten en bondsbijdrage te betalen en krijgen vijftig procent korting op de contributie voor het eerste half jaar. Voor mensen die niet meteen lid willen worden is er ook een strippenkaart (ook met vijftig procent korting), voor tien keer badmintonnen om te kijken of het iets voor je is.

Gratis zwemkaartje
Optisport voegt er ook nog eens een actie aan toe. Iedereen onder de 12 jaar die deelneemt aan Glow in the Dark Badminton krijgt een gratis vrijzwemkaartje, geldig in februari en maart.

Uiteraard is iedereen welkom om op normale trainingsavonden (woensdag en vrijdag) de sport (gratis) te komen proberen. 

Meer informatie: www.kerkdrielsebadmintonclub.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Controle op foutparkeren en het dragen van gordels in Meerkerk; ook acties in Ameide en Lexmond aangekondigd 112 19 apr, 10:07
Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden