• Marion Blom, eigenaar van Hofstede Makelaardij.
• Marion Blom, eigenaar van Hofstede Makelaardij. Foto: aangeleverd

Hofstede Makelaardij verhuisd naar nieuwe locatie in Zaltbommel

Algemeen 730 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Hofstede Makelaardij is verhuisd naar de Gasthuisstraat 32.

Eigenaar Marion Blom is blij met het nieuwe monumentale pand. "Het is heel sfeervol", zegt ze. "We hebben hier een spreekruimte en net wat meer ruimte, dan op onze vorige locatie. Dat is plezierig werken voor ons team. Elke klant bieden wij een persoonlijke benadering. We merken dat het prettig is om rustig alles in onze aparte ruimte door te nemen met de mensen. Een huis verkopen of kopen is tenslotte geen dagelijkse kost en een belangrijke beslissing in iemands leven. Wij maken daarin graag het verschil met onze expertise en individuele aanpak."

Gratis waardebepaling
Vanwege de verhuizing heeft Hofstede Makelaardij o.g. Zaltbommel twee acties. Het is nu mogelijk een gratis waardebepaling van een huis te laten uitvoeren. Wie zijn huis bij Hofstede Makelaardij in de verkoop zet, ontvangt een gratis stylilngadvies voor een geslaagde verkoop.

Vijfentwintig jaar ervaring
Hofstede Makelaardij heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de makelaardij. Het kantoor regelt alle zaken zorgvuldig van A tot Z. Of het nu om aankoop, verkoop of taxatie gaat.

Andere kantoren
Het kantoor Bommelerwaard werkt nauw samen met de vijf andere kantoren van Hofstede Makelaardij in Gorinchem, Veen, Werkendam, Meerkerk en Sliedrecht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden