• Servaas Stoop geniet met volle teugen van het burgemeesterschap.
• Servaas Stoop geniet met volle teugen van het burgemeesterschap. Foto: Gemeente Geldermalsen

Stoop op de stoep

Algemeen 86 keer gelezen

WEST BETUWE • Sinds 22 november heeft West Betuwe een nieuwe burgemeester: Servaas Stoop. Hij wil graag de inwoners van West Betuwe ontmoeten. Onder de noemer 'Stoop op de stoep' gaat hij alle kernen langs. 

De burgemeester komt naar een geplande activiteit in een kern toe. Inwoners kunnen daar met hem kennismaken. In december staat hij op de stoep in Vuren en begin januari in Asperen. Over de momenten in de andere kernen volgt nadere informatie. Dit wordt verspreid over het jaar ingepland.

Burgemeester Servaas Stoop kijkt er naar uit: "Het is een mooie manier om kennis te maken met de samenleving. Ik ervaar een groot gevoel van saamhorigheid in de gemeente. Inwoners, vrijwilligers en verenigingen zetten zich samen in om er iets moois te maken. Ik laat mij graag verrassen en inspireren door in alle kernen langs te gaan. Samen bouwen we aan West Betuwe."
 
Kerstmarkt Vuren
Stoop staat komende vrijdag op de stoep in Vuren. Hij is tussen 18:30 en 19:30 uur aanwezig bij de Kerstmarkt op het dorpsplein. Kom ook en ga met hem in gesprek.

Nieuwjaarsreceptie Asperen
De nieuwjaarsreceptie is een feestelijke start van het nieuwe jaar. Een mooi moment om de burgemeester te ontmoeten. Niet op de stoep, maar gezellig en warm in het dorpshuis van Asperen. De receptie is van 19:30 tot 22:00 uur. Met om 20:30 uur de toespraak van de burgemeester.

Natuurlijk gaat de burgemeester ook kennismaken met de ondernemers en organisaties in West Betuwe. Alles is online volgen via Facebook en Twitter via #Stoopopdestoep.
 

Marjo van Andel

Eindredacteur Het Kontakt-Vijfheerenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden