Johan Cahuzak
Johan Cahuzak Foto: Lya Cattel

De column van Johan Cahuzak: GVV'63

Algemeen Column 882 keer gelezen

GVV'63

Haha, ik moet keihard lachen om die voetbaltrainer van GVV'63.

Het eerste elftal is dit seizoen niet goed bezig. Dat kan. Dat hoort bij sport. Daar ligt niemand wakker van. Behalve de harde kern van GVV'63 dan. Bijna niemand dus.

Doorgaans gaat de trainer in zo'n geval, als ie wijs is, hard aan het werk met zijn elftal. Veel trainen, beetje praten, nergens direct op reageren en vooral de moed er in houden.

Uiteraard wordt er op feestjes en partijen schamper gelachen over club en trainer. Dat is ook een van de charmes van de voetballerij.

Als Feijenoord zes keer op rij verliest, lachen we er allemaal om. Zie PSV in oktober en november. Supporters, spelers en de trainer kijken dan doorgaans een beetje sip, iets met een boer en kiespijn.

Zo niet Denny van Geffen. Ik citeer deze krant: "Ik snap dat de media het fijn vinden om ons naar beneden te duwen en dat iedereen het grappig vindt om ons uit te lachen maar ik vind het flauw worden."

Ik niet, Denny. Ik ben gek op clubs die het niet goed doen en al helemaal als hun trainer er dan een beetje huilie huilie over gaat doen.

De media duwen die club niet naar beneden. Dat doe jij. Ophouden met zeuren en aan het werk!

Johan Cahuzak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden