Overwinning voor basketbaldames Ardito

Sport 31 keer gelezen

ZALTBOMMEL - De basketbaldames van Ardito uit Zaltbommel hebben zaterdag een 33-24 overwinning op hun naam geschreven. Dat gebeurde in de wedstrijd tegen de Langstraat Shooters.

Gehavend
De Ardito-dames namen het tegen de ploeg uit Waalwijk op met nog steeds een enigszins gehavend team. In de eerste helft vielen de scores tegen aan beide kanten, al werden er wel mooie acties gemaakt aan beide kanten en geschoten. Het bracht de ruststand op 12-12.

Defense
Ardito begon sterker in het derde kwart en er waren meer steals. Bovendien viel de schoten beter. Zo kwamen de Ardito-dames op voorsprong en met de goede defense kreeg de tegenstander weinig kans om terug te komen.

Winst
Daarmee bereikten beide ploegen geen eindstand om over naar huis te schrijven (33-24), maar de winst was voor Ardito in ieder geval binnen.