• Well JO12 won een waardebon van Stehmann Sport2000.
• Well JO12 won een waardebon van Stehmann Sport2000. Foto: aangeleverd

Well JO12 maakt leukste filmpje

Sport 206 keer gelezen

WELL • Het team Jongens Onder 12 (JO12) van voetbalvereniging WSV Well heeft de filmpjeswedstrijd voor Bommelerwaardse jeugdteams gewonnen. Ze kregen een waardebon van 250 euro, gesponsord door Stehmann Sport2000 in Zaltbommel.

De filmpjeswedstrijd was onderdeel van de Bommelerwaardse week van de Positieve Gezondheid 2019. Gemeenten Maasdriel en Zaltbommel iorganiseerden de wedstrijd samen met GGD Gelderland-Zuid en de buurtsportcoaches van Welzijn Bommelerwaard.

Positief-Sportief
Alle jeugdteams in de Bommelerwaard werden uitgedaagd om een filmpje te maken over hoe positief-sportief hun team is. Naast het filmpje WSV Well heeft de organisatie meerdere zeer leuke en creatieve inzendingen ontvangen. "Wij bedanken alle deelnemers voor hun leuke filmpjes die laten zien hoe leuk en gezellig is het om samen te sporten en wat voor geweldige sportverenigingen er zijn in de Bommelerwaard!"

Uitreiking prijs
De waardebon is woensdag uitgereikt aan Well JO12 door beleidsadviseur Jochem Huibers van gemeente Maasdriel en Paula Stehmann van Stehmann Sport2000, na het gezamenlijk bekijken van het winnende filmpje en een leuk woordje vanuit de gemeente. Hierbij werden de moeders die meegeholpen hebben bij het maken van het filmpje ook nog even in het zonnetje gezet door het team.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 10 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden