• Een pelletkachel geeft sfeer en warmte.
• Een pelletkachel geeft sfeer en warmte. Foto: Marijke Verhoef

Informatie over pelletkachels bij K&M Houtkachels

Algemeen 278 keer gelezen

AMMERZODEN• K&M Houtkachels in Ammerzoden houdt dit weekend de jaarlijkse stookdagen. Mensen kunnen er terecht voor informatie over pelletkachels, bijvoorbeeld over de subsidieregeling.

De koude en donkere dagen beginnen weer te komen. Dit is vaak het moment dat veel mensen weer heerlijk voor de kachel willen zitten. Niet alleen voor de sfeer maar ook voor de heerlijke warmte. Steeds meer mensen kiezen voor een pelletkachel om dit gevoel te beleven. Maar wat is nou eigenlijk een pelletkachel en wat zijn de voor- maar ook nadelen ervan? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de stookdagen bij K&M Houtkachels. Tijdens deze stookdagen zullen veel kachels brandend te zien zijn en zijn er diverse leuke acties bij aanschaf van een pelletkachel.

Leuk om te weten is dat er dit jaar (zo lang nog beschikbaar) nog overheidssubsidie wordt gegeven van 500 euro op pelletkachels, omdat die beter zijn voor het milieu dan houtgestookte alternatieven. Het rendement is hoger en de uitstoot van schadelijke stoffen is aanzienlijk minder. Sfeervol geld besparen dus!

De showroom bevindt zich aan de Haarstaat 31A in Ammerzoden. Tijdens de stookdagen is de showroom geopend op vrijdag 27 september van 9:00-20:00 uur en op zaterdag 28 september van 9:00-18:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden