• De opnamen zijn in de gymzaal van De Schakel.
• De opnamen zijn in de gymzaal van De Schakel. Archieffoto: Janneke Boogaard

Drie Maasdrielse basisscholen in Zapp Kids Top 20

Algemeen 1.507 keer gelezen

AMMERZODEN • Deze week worden er drie afleveringen van het tv-programma 'Zapp Kids Top 20' opgenomen in brede school De Schakel in Ammerzoden. Behalve leerlingen van De Schakel zullen ook kinderen van De Hoeksteen uit Well en De Pollenhof uit Hedel meedoen en dus op televisie te zien zijn.

'Zapp Kids top 20' is een muziekprogramma met populaire muziek, gemaakt voor en door kinderen van zes tot twaalf jaar. Het is een hitlijst, volledig samengesteld door kids. Kinderen in heel Nederland kunnen via de website www.kidstop20.nl stemmen op hun favoriete muziek. De twintig hits met de meeste stemmen vormen de Zapp Kids Top 20 van die week.

Dansen
Presentatrice Stephanie van Eer is voor iedere aflevering te gast bij een andere Nederlandse basisschool, van waaruit zij samen met zo'n tachtig kids uit de bovenbouw danst op liedjes uit de hitlijst, bekende artiesten ontvangt en grappige spelletjes speelt. In gymzaal De Treffer, naast basisschool De Schakel, wordt hiervoor een heus disco-decor opgebouwd.

Drie zaterdagen
De komende drie zaterdagochtenden zullen vanaf 8:10 uur de uitzendingen met de drie basisscholen te zien zijn bij Avro Tros op NPO Zapp op 3. Op zaterdag 28 september de uitzending met De Schakel uit Ammerzoden, op zaterdag 5 oktober de uitzending met De Hoeksteen uit Well en op zaterdag 12 oktober die met De Pollenhof uit Hedel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden