Johan Cahuzak
Johan Cahuzak Foto: Lya Cattel

De column van Johan Cahuzak: Leisure Center

Algemeen Column 328 keer gelezen

Leisure Center

Of het er komt interesseert me nog niet zoveel. En wat er allemaal zal gebeuren is me voorlopig worst.

Maar dat de wethouder zich druk maakt over de veiligheid van de bezoekers wel. Ik begrijp dat dat moet. Maar ik kan helemaal niet uit de voeten met de formulering en rauwe woorden die gelijk onthutsend fel mijn hersenen instormden. Ik citeer deze krant: "B. en W. hebben in kaart laten brengen wat de gevolgen kunnen zijn voor bezoekers als er een ramp gebeurt met gevaarlijke stoffen op de A2, de Waal of bij de chemische fabriek."

Sodeknetters, wat is dit nu? Al jaren voelt half Zaltbommel dat we behoorlijke risico's lopen met die Grote Drie en nu er zo'n verrekt hip commercieel feesttentje moet komen gaat ons wethoudertje zich daar eindelijk eens druk over maken! Is dat niet een beetje laat, meneer Gijs? Ligt u daar soms ook niet wakker van? Of hoopt u op een rol als wethouder Hekking en een glansrol als de burgemeester er even niet is?

En kom niet aan met grote aantallen bezoekers. Die zijn er met de jaarlijkse braderie ook. Kom niet aan met vluchtwegen want daar heb je geen zak aan als Sachem de lucht in gaat. Trouwens, u en uw voorgangers beweren toch dat die fabriek veilig is?

Johan Cahuzak

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden