Afbeelding

'Zomer in Gelderland' doet Nieuwaal aan

Algemeen 678 keer gelezen

NIEUWAAL • Het televisieprogramma 'Zomer in Gelderland' van Omroep Gelderland komt op donderdag 8 augustus naar Nieuwaal. 

Het organisatiecomité is al een tijd druk bezig om deze dag voor te bereiden. De gehele dag staat in het teken van allerlei activiteiten, het dorp dingt mee naar de titel 'Mooiste plaats van Gelderland'. 

Naast de strijd om deze titel kan er ook nog eens een geldbedrag verdiend worden op die dag aan een vooraf bepaald doel. Het comité wil het geld aanwenden om een replica van de oude muziektent te realiseren, die zou dan gebruikt kunnen worden als picknickplaats. Het plan is om deze te plaatsen ergens in ons dorp, bij voorkeur langs een fietsroute. 

Het maximaal te winnen bedrag is 1.000 euro, verdeeld over vier onderdelen: decor bouwen, minimaal driehonderd mensen aan publiek en parade en een spel dat gespeeld wordt tijdens de live tv-uitzending. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden