• Bezoekers konden instrumenten uitproberen.
• Bezoekers konden instrumenten uitproberen. Foto: aangeleverd

Geslaagde open dag fanfare in Gameren

Algemeen 138 keer gelezen

GAMEREN • Fanfarecombinatie Pr. Juliana – Concordia uit Gameren/Nederhemert opende zaterdag de deuren van het muziekgebouw aan de Middelkampseweg in Gameren voor publiek. Er werden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jeugd en volwassenen om te ontdekken of ze het leuk vinden om een muziekinstrument te bespelen.

De gasten kregen bij aankomst meteen al een goodiebag gevuld met hebbedingetjes en informatie over de vereniging. Kinderen konden deelnemen aan de workshops en spellen, terwijl de ouders rustig rondkeken op de gezellige markt. Opleidingsorkest Désibel heeft 's middags een mooi concert gegeven. 

Proeflessen
Met deze ledenwerfactie hoopt de fanfarecombinatie dat er zich weer veel nieuwe leden, jong en oud, zullen aanmelden. Geïnteresseerden mogen eerst drie gratis proeflessen volgen op een instrument naar keuze. Daarna kunnen de lessen vervolgd worden met het eerste half jaar 25 procent korting.

Wie de open dag gemist heeft en zich alsnog wil opgeven voor de gratis proeflessen, kan mailen naar info@juliana-concordia.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden