• Tijdens het Lifestyle Event zijn er weer modeshows.
• Tijdens het Lifestyle Event zijn er weer modeshows. Foto: aangeleverd
zakelijk

Lifestyle Event in centrum Lekkerkerk

Algemeen 561 keer gelezen

LEKKERKERK • Lekkerkerk viert op zaterdag 16 maart de lente! In het centrum is deze dag het Lifestyle Event van de Ondernemers Coöperatie Lekkerkerk (OCL).

Voor bezoekers is er gedurende de dag van alles te zien en te doen. Zo zijn er om 13.00 en 14.30 uur 'fashionshows' waar modellen op de catwalk de laatste mode laten zien. "Als je wilt weten wat de modekleuren zijn voor aankomend seizoen moet je zeker komen kijken", laat Susanne de Geus van Flirt Fashion weten. "Het leuke is dat het nu één show is, met kleding van alle deelnemende modewinkels. We doen het dus echt met elkaar. Kleding, schoenen ... zelfs het haar wordt op elkaar afgestemd."

Tijdens de modeshow worden bezoekers getrakteerd op hapjes van William de Kaasboer en Gertjan De Echte Bakker. DJ Dirk draait de muziek.

Schminken
Maar er is nog meer te doen. Zo verzorgt studio De Dansdroom optredens en kunnen kinderen zich uitleven op een springkussen. Kleintjes die zich (gratis) willen laten schminken als een mooie prinses, stoere ridder of ander sprookjesfiguur, kunnen tussen 13.00 en 16.00 uur terecht in een tent. Total Strength zorgt eveneens voor een leuke activiteit. Een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met deze personal training studio. Verder loopt Lekkie, dé mascotte van de OCL, door het dorp.

Andere draai
De Geus hoopt dat het Lifestyle Event wederom veel bezoekers gaat trekken. "Tijdens de vorige twee edities (voorjaar en najaar 2018) kregen we hele leuke reacties. Dat gaf ons de energie om dit voorjaar opnieuw een Lifestyle Event te organiseren. Elke keer proberen we er een andere draai aan te geven zodat het leuk blijft. We hebben er in ieder geval als OCL ontzettend veel zin in. Nu maar hopen op mooi weer!"

www.op-lekkerkerk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Krimpenerwaard: einde aan wonen onder hoogspanningslijnen Nieuws 8 uur geleden
• Luchtfoto met in het midden het IHC-terrein.
Ontwikkelcombinatie DBL presenteert planstudie IHC-terrein Krimpen aan de Lek Nieuws 10 uur geleden
• Eerdere editie van 'Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet'.
Zaterdag 4 mei: 3e editie Open Joodse Huizen - Huizen van Verzet Nieuws 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden