• Wegens het succes op donderdag gaan Sport BSO Bommelerwaard en het Hippisch Centrum Kerkwijk het paardrijden ook op maandagmiddag aanbieden.
• Wegens het succes op donderdag gaan Sport BSO Bommelerwaard en het Hippisch Centrum Kerkwijk het paardrijden ook op maandagmiddag aanbieden. Foto: aangeleverd

Paardrijden bij BSO Bommelerwaard

Algemeen 727 keer gelezen

BOMMELERWAARD • Kinderen van de Sport BSO kunnen voortaan ook op maandagmiddag paardrijden bij het Hippisch Centrum Bommelerwaard in Kerkwijk.

Sinds januari hebben de kinderen al de mogelijkheid om op maandagmiddag paard te rijden.

De kinderen leren naast het paardrijden hoe ze hem moeten borstelen of kunnen zadelen. Oprichter mark van der Kooi van de Sport BSO is blij met de ontwikkeling: "We hebben met de meiden van de buitenschoolse opvang een paardrijclinic gevolgd. Dit pakte zo goed uit dat we de lessen zijn gaan aanbieden. De donderdaggroep zit inmiddels helemaal vol, maar vanaf april komt daar de maandag-groep erbij."

Ook Naomi Smits van Hippisch Centrum Bommelerwaard is blij met de samenwerking: "Op deze manier kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met paardrijden en het verzorgen van paarden. Als je het enthousiasme van de kinderen ziet, dan weet je waar je het voor doet."

De minimum leeftijd voor paardrijden is 6 jaar. Bijkomende kosten bedragen 45 euro per maand.

Meer informatie: www.sportbsobommelerwaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden