Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Ondernemersontbijt Molenlanden op 17 november in Oud-Alblas

Nieuws 361 keer gelezen

Vrijdag 17 november is de Dag van de Ondernemer. Gemeente Molenlanden organiseert op deze speciale dag opnieuw het ondernemersontbijt. Ondernemers uit de regio zijn welkom vanaf 7.30 uur tot 10.00 uur bij Tuytel Groep in Oud-Alblas. Aanmelden kan tot 13 november via: www.molenlanden.nl/ondernemersontbijt

Dit jaar opent Arnold Tuytel, eigenaar van Tuytel Groep zijn deuren voor de andere Molenlandse ondernemers. Naast de rol van gastheer, deelt hij deze ochtend zijn ondernemersverhaal. Dit doet hij samen met Gert-Jan de Groot, internationaal (vastgoed)ondernemer én eigenaar van Graan&Zo. Beide ondernemers hebben stevige wortels in de Alblasserwaard en ondernemen op eigen wijze; met grote gedrevenheid, veel vertrouwen en op gevoel. Dit is dan ook het thema voor dit jaar: ‘Ondernemen op gevoel’.
Ook is er deze ochtend volop de gelegenheid bij te praten en om nieuwe contacten te maken.

Meer informatie en aanmelden
Het complete programma en de aanmeldlink is te vinden op www.molenlanden.nl/ondernemersontbijt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.