Gemeentenieuws Molenlanden

Maarten van Helden: "Ik wil graag dichtbij de mensen staan."
Maarten van Helden: "Ik wil graag dichtbij de mensen staan." Foto: gemeente molenlanden

Nieuwe werkverdeling college met komst wethouder Maarten van Helden

Nieuws 673 keer gelezen

Op dinsdagavond 19 september is Maarten van Helden benoemd als wethouder van de gemeente Molenlanden. Maarten van Helden vult de lege plek in na het vertrek van Johan Quik. Na de benoeming heeft het college de portefeuilleverdeling opnieuw vastgesteld. Ook de onderlinge vervanging van collegeleden is geregeld.

Wethouder Van Helden krijgt onder andere dorps- en stadsgericht werken in zijn portefeuille en wordt gebiedswethouder van Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos en Kinderdijk. “Ik wil graag dichtbij de mensen staan. Dorps- en stadsgericht werken zie ik dan ook als het middelpunt van mijn portefeuilles. Ik wil daar graag samen met de inwoners van Molenlanden een nieuwe impuls aan geven.”

Burgemeester Theo Segers: “Met de komst van Maarten van Helden is het college weer compleet. Mede door zijn achtergrond en ervaring met het werken bij de overheid heb ik er alle vertrouwen dat hij snel aan de slag kan met de opgaven die er liggen. Als college wensen wij hem heel veel succes in zijn nieuwe rol.”

Info college 

Meer info over het college is te vinden op deze website. De exacte portefeuilleverdeling is hier te vinden. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen