Gemeentenieuws Molenlanden

Wethouder Piet Vat heet iedereen tussen de Molenlandse inclusievlaggen alvast van harte welkom!
Wethouder Piet Vat heet iedereen tussen de Molenlandse inclusievlaggen alvast van harte welkom!

Netwerkbijeenkomst 12 oktober in kader van VN-verdrag Handicap

Nieuws 370 keer gelezen

Het VN-verdrag handicap is een ongelofelijk belangrijk onderwerp. In de Week van de toegankelijkheid (met als thema ‘Toegankelijkheid loont’) geven we hier extra aandacht aan. Wat is het dan leuk dat de VNG ons heeft gevraagd gezamenlijk een netwerkbijeenkomst te organiseren. Wethouder Piet Vat heet iedereen tussen de Molenlandse inclusievlaggen alvast van harte welkom! 

Tijdens deze bijeenkomst op 12 oktober in het Noorderhuis in Noordeloos delen we met elkaar informatie, ervaringen en praktijkvoorbeelden over het werken aan toegankelijkheid en inclusie in gemeenten. Gemeenteraadsleden, collegeleden, ambtenaren en ervaringsdeskundigen zijn van harte welkom. Meer info: https://vng.nl/agenda/netwerkbijeenkomst-iedereen-doet-mee-molenlanden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.