Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: gemeente molenlanden

Inloopbijeenkomst Van Brederodestraat Giessenburg

Nieuws 256 keer gelezen

Woningcorporatie Kleurrijk Wonen wil de Van Brederodestraat 1/1a in Giessenburg herontwikkelen en hier 13 sociale huurwoningen bouwen. Op dinsdag 30 mei bent u van harte welkom om de schetsontwerpen te bekijken tijdens de inloopbijeenkomst in de Til in Giessenburg. Van 17.00 tot 19.30 uur kunt u in gesprek met een medewerker van KleurrijkWonen, gemeente Molenlanden of de architect. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Loer Architecten heeft twee schetsen gemaakt voor in totaal 13 sociale huurwoningen. Van deze woningen zijn er vijf voor een speciale doelgroep. Naast de twee schetsen ziet u ook welke keuzes mogelijk zijn voor de inrichting van de openbare ruimte zoals het groen, verkeer en parkeren.

Meer informatie?

Bel met vragen naar projectleider RenĂ© Eldering, tel. 06 31 79 00 86. Of naar projectondersteuner Etienne Koot, tel. 06 21 12 62 33. Ook kunt u de projectenwebsite bezoeken via www.molenlanden.nl/locatievanbrederode.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen