Gemeentenieuws Molenlanden

Inwoners kunnen vragen stellen over de zienswijzen die zij mogelijk in een eerder stadium hebben ingediend
Inwoners kunnen vragen stellen over de zienswijzen die zij mogelijk in een eerder stadium hebben ingediend Foto: gemeente molenlanden

Extra informatiemiddag in Nieuw-Lekkerland over nieuwe 380kV hoogspanningsverbinding

Nieuws 246 keer gelezen

Op 1 juni zijn tussen 15.00 - 17.00 uur vertegenwoordigers van TenneT en het ministerie van Economische Zaken (EZK) aanwezig in het Carillon in Nieuw-Lekkerland. Zij zijn daar om vragen van inwoners te beantwoorden over de nieuwe 380 kV hoogspanningsverbinding, die in de toekomst zal lopen van Geertruidenberg naar Krimpen aan den IJssel óf Crayestein. 

Inwoners kunnen vragen stellen over de zienswijzen die zij mogelijk in een eerder stadium hebben ingediend, of over de 10 mogelijke routes (corridors van circa 1200m breed) die de komende maanden door Tennet en EZK onderzocht zullen gaan worden. Aanmelden voor de inloopmiddag is niet nodig. In juni volgen meer informatieavonden waar Tennet en EZK ook een presentatie zullen geven. 

Meer informatie is te vinden op www.molenlanden.nl/nieuw-hoogspanningstrace

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen