Gemeentenieuws Molenlanden

Op 22 april wordt de DriveXperience herhaalt in Molenlanden
Op 22 april wordt de DriveXperience herhaalt in Molenlanden Foto: gemeente molenlanden

The DriveXperience: praktijkdag voor jonge autorijders groot succes

Algemeen 197 keer gelezen

Gemeente Molenlanden organiseerde zaterdag 25 maart The DriveXperience. Na het openingswoordje door wethouder Johan Quik en zijn aftrap met de eerste noodstop, namen de jonge autorijders plaats achter het stuur. 

Een afwisselend programma
De deelnemers reden een praktijkrit en oefenden met noodstops maken op een gladde baan. Daarnaast gingen de jongeren met elkaar in gesprek over alcohol en drugs en de mogelijke gevolgen van bellen en appen in het verkeer. Het doel van deze dag is jongeren helpen veiliger de weg op te gaan.

Wil jij ook meedoen op 22 april? 

Vanwege de vele aanmeldingen wordt er op 22 april een tweede praktijkdag georganiseerd. Voor meer informatie en aanmelden ga naar www.thedrivexperience.nl

The DriveXperience is een initiatief van gemeente Molenlanden en het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen