Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: gemeente molenlanden

Bronzen penning voor redders in Molenlanden

Algemeen 338 keer gelezen

Woensdag 22 maart reikte burgemeester Theo Segers vier bijzondere waarderingen uit. Behulpzame inwoners ontvingen deze waardering voor hun heldhaftige optreden bij een ongeval in Langerak. Zij werden in het zonnetje gezet en bedankt voor hun kordate en moedige actie.

de heer J. den Besten, mevrouw B.C. den Besten-Boer, de heer J.P. den Besten en de heer D. Rietveld uit Langerak ontvingen een bronzen penning met bijbehorende oorkonde van de Koninklijke Maatschappij tot Redding van Drenkelingen (KMRD). Mevrouw Den Besten kon zelf niet bij de uitreiking aanwezig zijn, maar haar familieleden namen het voor haar in ontvangst. Deze bekroning werd aan hen toegekend nadat zij vorig jaar direct te hulp schoten toen een auto ondersteboven in de sloot terecht kwam. Met elkaar haalden zij de bestuurder en de auto uit de sloot.

Burgemeester Segers sprak zijn waardering voor het viertal uit: ”Ik ben blij dat deze redders direct actie ondernamen toen ze zagen dat de auto van de weg was geraakt. Deze alerte inwoners verdienen terecht een onderscheiding. Ook veel waardering voor de hulpdiensten die ter plekke kwamen, dank voor jullie werk!“

Suggesties

Suggesties voor inwoners die een bijzondere waardering verdienen, kunnen worden doorgegeven aan de gemeente via e-mailadres: angela.dejong@jouwgemeente.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.