Gemeentenieuws Molenlanden

Een boeiende vrijwilligersfunctie samen met andere enthousiaste vrijwilligers.
Een boeiende vrijwilligersfunctie samen met andere enthousiaste vrijwilligers. Foto: gemeente molenlanden

Bouwadviescommissie zoekt nieuwe leden

Algemeen 167 keer gelezen

Voor onafhankelijk en deskundig advies op het gebied van toegankelijkheid in Molenlanden, is de Bouwadviescommissie op zoek naar nieuwe leden.

Wie zijn wij en wat doen wij?

· Wij zijn een onafhankelijke commissie van vrijwilligers, die bestaat uit ervaringsdeskundigen en mensen met verstand van bouwen.

· Wij geven gevraagd en ongevraagd advies over de toegankelijkheid van openbare gebouwen, de openbare ruimte, nieuwbouw- en verbouwprojecten voor mensen met een beperking in Molenlanden.

· Daarnaast zijn wij betrokken bij beleidsontwikkelingen, de uitvoering van het VN-verdrag Handicap en de Inclusieagenda Molenlanden 2022-2024.

· Wij adviseren onder andere het college van burgemeester en wethouders, woningcorporaties, sportverenigingen, winkeliersverenigingen, banken en de horeca.

· Ons doel is een toegankelijk Molenlanden voor iedereen, ongeacht of je wel of geen beperking hebt.

Wie zoeken wij?

· U bent geïnteresseerd in en/of voelt u betrokken bij ons werkveld.

· U bent deskundig op het gebied van toegankelijkheid door eigen ervaring of (vrijwilligers-)werk of u bent bereid dit te ontwikkelen.

· U kunt verschillende belangen afwegen en bent bereid mee te denken over compromissen en te zoeken naar consensus.

· U woont in de gemeente Molenlanden.

Wat bieden wij u?

Een boeiende vrijwilligersfunctie samen met andere enthousiaste vrijwilligers.

Meer informatie

Voelt u zich aangesproken? Wilt u meer informatie? Wilt u een keer bij een vergadering aansluiten? Neemt u dan contact op met de voorzitter van de Bouwadviescommissie, Magda Heijboer. Haar telefoonnummer is: 06 - 2299 7935.

Reageren?

Stuur uw CV voor 1 mei 2023 naar de voorzitter van de Bouwadviescommissie Magda Heijboer. Adres: Van Assendelftstraat 4 2977 AJ, Goudriaan. Mail: mwr.heijboer@gmail.com..

In onderstaand filmpje vertelt Magda meer over de commissie en geeft collega Aart van der Ham tekst en uitleg bij een voorbeeld uit de praktijk.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.