Gemeentenieuws Molenlanden

'U weet het beste wat er in uw buurt of omgeving speelt en belangrijk is.'
'U weet het beste wat er in uw buurt of omgeving speelt en belangrijk is.' Foto: gemeente molenlanden

Denkt u mee over hoe Molenlanden er in 2030 uit ziet?

Algemeen 161 keer gelezen

De gemeente Molenlanden is bezig met het schrijven van een omgevingsvisie. In de omgevingsvisie staan onderwerpen waar de gemeente de komende jaren aan wil werken. Denk hierbij aan onderwerpen als duurzaamheid, wonen, gezondheid, economie en landschap. 

Hiermee blijft Molenlanden voor ons, maar ook voor de volgende generatie een mooie en gezonde plek om te wonen, werken en recreëren. De mening van inwoners, ondernemers en organisaties is hierbij belangrijk. De gemeente is daarom benieuwd hoe inwoners aankijken tegen de volgende drie onderwerpen:

  •  Oplossingen om in de wijk meer ruimte vrij te maken voor groen.
  •  Het verduurzamen van nieuwbouwwoningen.
  •  Verkeersveiligheid op de vaak smalle wegen door de dorpskernen

Ga naar het onderzoek

U weet het beste wat er in uw buurt of omgeving speelt en belangrijk is. Denk mee en vul de vragenlijst in! Het kost maar 5 minuten van uw tijd.

De resultaten van de vragenlijst nemen we mee bij het maken van (politieke) keuzes in onze gemeente en worden daarna verwerkt in de omgevingsvisie. We verwachten dat de conceptversie van de omgevingsvisie rond de zomer af is. Wil je op de hoogte blijven van de resultaten van dit onderzoek en geef je graag je mening over de conceptversie? Laat dan je mail achter in de enquête.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen