Gemeentenieuws Molenlanden

'EnergiePartners biedt maatwerkadvies en twee jaar begeleiding.'
'EnergiePartners biedt maatwerkadvies en twee jaar begeleiding.' Foto: gemeente molenlanden

Energie besparen met uw bedrijf

Algemeen 185 keer gelezen

Gemeente Molenlanden biedt bedrijven een energieadvies- en begeleidingstraject aan om hun bedrijfspand te verduurzamen. Door energie te besparen en zelf op te wekken kunnen bedrijven de energiekosten verlagen en CO2 uitstoot verminderen.

EnergiePartners biedt dit maatwerkadvies en twee jaar begeleiding bij onder andere het vergelijken van offertes en aanvragen van subsidies. Zij hebben al meerdere bedrijven in Molenlanden geholpen kosten te besparen. De gemeente neemt de helft van de kosten voor haar rekening. Op www.molenlanden.nl/energieadviesbedrijven vindt u meer informatie over dit aanbod.

Interesse of vragen? 

Neem dan contact op met Jan Herman Clevering, projectleider energietransitie van de gemeente Molenlanden via e-mail: janherman.clevering@jouwgemeente.nl of telefonisch 06 47566546

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen