Gemeentenieuws Molenlanden

KO organist-Arina van Werkhoven-Scheer-kl
KO organist-Arina van Werkhoven-Scheer-kl Foto: Colinda van Rees

Uitreiking Koninklijke Onderscheiding aan mevrouw A. van Werkhoven-Scheer te Streefkerk

do 26 jan. 2023, 08:10 Algemeen 169 keer gelezen

Op woensdag 25 januari 2023 om 21.00 uur ontving mevrouw A. van Werkhoven-Scheer een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Theo Segers heeft deze uitgereikt in de Hervormde Kerk van Streefkerk ter gelegenheid van haar 50-jarig jubileum als kerkorganist.

Arina van Werkhoven-Scheer is al 50 jaar organist in de Hervormde kerk van Streefkerk. Ze begeleidt diensten, waaronder ook rouw- en trouwdiensten. Daarnaast is zij betrokken bij de Nederlandse Patiëntenvereniging, afdeling Liesveld. Ze ondersteunt de vrijwillige terminale thuishulp, waarbij zij ‘s nachts waakt over de patiënten om de familie te ontlasten. Ook helpt Arina als verkoopmedewerker bij Stichting Christelijke Boekwinkel De Graankorrel in Streefkerk.
Voorheen was Arina voorzitter van de vrouwenvereniging en vrijwilliger bij Stichting Vakantieweken Voor Elkaar, een onderdeel van de Hervormde Vrouwenbond. Daar begeleidde zij groepsreizen voor mensen met een beperking. Ook was zij leider van de zondagsschool en de meisjesclub.

Arina van Werkhoven-Scheer is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.