Gemeentenieuws Molenlanden

Je kunt gewoon binnen lopen en je hoeft geen lid te zijn. De hulp is gratis
Je kunt gewoon binnen lopen en je hoeft geen lid te zijn. De hulp is gratis Foto: gemeente molenlanden

De bieb helpt: met gebruik van laptop, internet, tablet en smartphone

Algemeen 297 keer gelezen

Wie hulp nodig heeft met het gebruik van laptop, internet, tablet en smartphone, kan vanaf nu terecht bij drie nieuwe spreekuren in Molenlanden. De nieuwe spreekuren zijn in de bibliotheek in Bleskensgraaf, Giessenburg en Langerak.

Tijdens de spreekuren kun je terecht met al je vragen. We laten je zien hoe het moet of doen het samen met je. Je kunt je eigen laptop, tablet of telefoon meenemen. Je kunt gewoon binnen lopen en je hoeft geen lid te zijn. De hulp is gratis. 

Overzicht nieuwe spreekuren:

• Bibliotheek Bleskensgraaf: op maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur (om de week) 

• Bibliotheek Giessenburg: op woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur (om de week) 

• Bibliotheek Langerak: op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur (iedere eerste dinsdag van de maand) 

De bieb helpt ook met de digitale overheid

Kom naar het informatiepunt in de bibliotheek voor hulp bij zaken doen met de digitale overheid. Bijvoorbeeld voor het maken van een DigiD, het online betalen van een boete of voor het aanvragen van een toeslag. We helpen je graag in de bibliotheken in: Bleskensgraaf, Giessenburg, Groot-Ammers, Nieuw-Lekkerland en Noordeloos. 

Kom langs bij je plaatselijke bibliotheek! We helpen je graag! Kijk voor de openingstijden en meer informatie op https://www.debibliotheekaanzet.nl/debiebhelpt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen