Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: gemeente molenlanden

Veel belangstelling voor bezoeken hennepcontainer

Algemeen 125 keer gelezen

Op maandag 14 november konden bedrijven op het bedrijventerrein aan de Vort in Noordeloos en inwoners uit de omgeving met eigen ogen een nagebootste hennepkwekerij zien. Gemeente Molenlanden stond met de hennepcontainer bij de brandweerkazerne Hoornaar-Noordeloos. Bezoekers namen een kijkje in de container, roken de geur van hennep en XTC en leerden hoe je een hennepkwekerij kunt herkennen.

Hennepteelt levert gevaar op

Voor de aanpak van ondermijning is het belangrijk dat inwoners bewust zijn van de gevaren en risico’s van hennepteelt. Woningbrand is hier een voorbeeld van, wat een groot gevaar oplevert voor de omgeving.

Samen zien we veel

Ondermijnende activiteiten vinden meestal stiekem plaats. Inwoners en ondernemers zien wat in hun eigen omgeving gebeurt en zijn vaak de eersten die signalen opvangen. Ziet, hoort of ruikt u iets verdachts? Meld het bij de politie via 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen