Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding

Seniorenraad organiseert ‘Dag van de Ouderen’

di 27 sep 2022, 11:45 Algemeen 150 keer gelezen

De Seniorenraad Molenlanden organiseert voor de vierde keer de ‘Dag van de Ouderen’. Inwoners uit Molenlanden zijn van harte welkom op vrijdag 14 oktober in De Til te Giessenburg (10.00-16.00 uur). 

De Seniorenraad heeft voor deze dag een afwisselend programma gemaakt met een mix aan informatie en amusement. De voorzitter van de Seniorenraad en burgemeester Theo Segers zullen deze dag openen. 

De eigen bijdrage voor de gehele dag bedraagt € 15,- en daarvoor krijgt men bij binnenkomst koffie/thee met iets lekkers en in de middagpauze een heerlijk lunchbuffet. Deze gezellige dag sluiten we af met een drankje. Aanmelden voor 1 oktober via e-mailadres seniorenraadmolenlanden@gmail.com of 06 12 79 49 41. Meer informatie en het complete programma kunt u vinden op de website van de Seniorenraad via www.seniorenraadmolenlanden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.