Gemeentenieuws Molenlanden

Afbeelding
Foto: Gemeente Molenlanden

Geslaagde 108ste editie van de Fokveedag

19 sep, 15:28 Algemeen 121 keer gelezen

Het was een mooie dag in Hoornaar. De Fokveedag is ècht een Boerenlandfeest. Als gemeente waren we aanwezig met onder meer de veiligheidsmarkt en een wensboom die aan het einde van de dag vol hing met mooie wensen voor de gemeente Molenlanden.

Fijne gesprekken met inwoners in de Streektent, knutselende kinderen en gezamenlijk met de Stichting Duurzaam Molenlanden een mooie aftrap gegeven voor de Week van de Duurzaamheid. Tot volgend jaar!

Het college van Molenlanden was die dag aanwezig om standhouders en bezoekers te spreken, net als de colleges van omliggende gemeentes. Ook de Commissaris van de Koning Jaap Smit was er. Hij sprak tijdens de bestuurslunch ook zijn waardering uit voor de agrarische sector in de Alblasserwaard en voor de organisatie van de Fokveedag.

Kortom; een topdag!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.