Gemeentenieuws Molenlanden

'De opening wordt dus iets kleiner, maar u kunt nog steeds een vuilniszak van 60 liter in de container kwijt'.
'De opening wordt dus iets kleiner, maar u kunt nog steeds een vuilniszak van 60 liter in de container kwijt'. Foto: Waardlanden

Waardlanden start met werkzaamheden restafvalcontainers

Algemeen 805 keer gelezen

Vanaf komende week worden in de gemeente Molenlanden de ondergrondse verzamelcontainerzuiltjes voor restafval omgebouwd naar 60 liter. De opening wordt dus iets kleiner, maar u kunt nog steeds een vuilniszak van 60 liter in de container kwijt. Tijdens de werkzaamheden zullen de ondergrondse containers tijdelijk minder goed bereikbaar zijn; we vragen hiervoor uw begrip.

Nieuwe restafvalcontainers voor inwoners buiten de bebouwde kom

Woont u buiten de bebouwde kom of aan de rand van de gemeente Molenlanden? Dan krijgt u binnenkort een nieuwe container van 240 liter voor uw restafval. Deze nieuwe container heeft een chip. In de brief die u in september ontvangt, leggen we u uit hoe de omruilactie in zā€™n werk gaat en waar de chip voor gebruikt gaat worden.

Vragen?

Heeft u vragen over de omruilactie van uw container voor restafval? Bel dan op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur de servicedesk van Waardlanden: 085 ā€“ 020 23 38. De nieuwe containers voor restafval zijn onderdeel van de invoering van het nieuwe afval- en grondstoffenbeleid. Meer informatie vindt u op https://www.waardlanden.nl/nieuwbeleid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Kennisgeving concept Notitie Reikwijdte en Detailniveau Hoogspanningsverbinding 380 kV Geertruidenberg Nieuws 30 mei, 11:45
Afbeelding
Column Theo Segers: Van onmachtig voelen naar actie Nieuws 26 mei, 22:26
Afbeelding
Burgemeester op Zomertour 2023 Nieuws 26 mei, 13:50
Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.