Gemeentenieuws Molenlanden

'Ga je op reis? Plan dan kort voor vertrek je reis in onze reisplanner.'
'Ga je op reis? Plan dan kort voor vertrek je reis in onze reisplanner.' Foto: Qbuzz

Qbuzz: ‘Start reguliere dienstregeling’

Algemeen 172 keer gelezen

Na de zomervakantie start de reguliere dienstregeling weer. Vanaf maandag 22 augustus rijden de treinen op de MerwedeLingelijn weer elk kwartier en rijden de bussen weer zoals voor de vakantie, met een enkele uitzondering op de zaterdagen. Vanaf maandag 22 augustus start het nieuwe schooljaar en gaan we weer een uitgebreide dienstregeling rijden.

• De Merwedelingelijn gaat weer elk kwartier rijden tussen Dordrecht en Gorinchem. 

• snelBuzz (387 en 388) en R-net (416, 488, 489, 491) rijden we weer net zoals voor de zomervakantie. Op lijn 491 voegen we in de ochtend- en middagspits zelfs nog enkele ritten toe op maandag t/m donderdag. 

• In Dordrecht rijden stadsBuzz 5 en 7 in het dal op doordeweekse dagen weer ieder kwartier en rijdt stadsBuzz 2 in de spits weer door als streekBuzz 192.

• Op zaterdag blijft stadsBuzz 5 en 7 elk half uur rijden. 

• Op zaterdag rijdt snelBuzz 388 elk uur. 

• In de avonduren rijden R-net lijnen 416, 488, 489 en 491 elk uur. 

Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt en oplopende coronabesmettingen hebben wij besloten om zoveel als mogelijk de reguliere dienstregeling weer te gaan rijden. Door de zaterdagen iets aan te passen en dit voortijdig aan te geven verwachten we onze reizigers op deze manier een voorspelbare en betrouwbare dienstregeling aan te bieden. Ga je op reis? Plan dan kort voor vertrek je reis in onze reisplanner.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen