Gemeentenieuws Molenlanden

Recreëren langs de Oude Hollandse Waterlinie
Recreëren langs de Oude Hollandse Waterlinie Foto: Stichting Oude Hollandse Waterlinie

Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

Algemeen 189 keer gelezen

Het is 350 jaar geleden dat de Oude Hollandse Waterlinie succesvol werd ingezet tegen aanvallen van onder meer de Fransen. Dit jubileum wordt gevierd met allerlei evenementen en activiteiten langs de linie. Stichting Oude Hollandse Waterlinie organiseert in dit bijzondere jaar ook weer een fotowedstrijd.

Deze oudste en belangrijke waterlinie leent zich door haar ligging fantastisch voor allerlei vormen van recreatie zoals wandelen, fietsen en varen. Daarbij kun je in de gezellige centra van de vele fraaie vestingstadjes in onze linie heerlijk op een terrasje verpozen. Daarom is er voor het thema ‘Recreëren in de Oude Hollandse Waterlinie’ gekozen. Trek eropuit en vergeet je camera niet!

Hoe doe je mee en wat kun je winnen?
Het is een voorwaarde dat de foto is genomen in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie, van het Muiderslot in Muiden tot aan Slot Loevestein bij Gorinchem. Wil je weten wat er precies allemaal tot dat gebied behoort? Kijk dan op de website oudehollandsewaterlinie.nl. De ingezonden foto’s mogen niet ouder zijn dan twee jaar en verder is het van belang dat de digitale foto’s minimaal 1,5 MB groot zijn.

Er zijn mooie geldprijzen te winnen; de eerste prijs is maar liefst € 150,-! Daarnaast is er ook nog een tweede prijs van € 100,- en derde prijs van € 50,-. Je hebt nog tot 1 oktober 2022 om maximaal drie (digitale) foto’s in te sturen. Dit kan per e-mail naar: contact@ohwl.nl. De info en voorwaarden lees je op oudehollandsewaterlinie.nl/fotowedstrijd2022. Heel veel plezier en succes!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.