Gemeentenieuws Molenlanden

De sociaal raadslieden informeren u op welke voorzieningen u recht heeft.
De sociaal raadslieden informeren u op welke voorzieningen u recht heeft. Foto: De sociale Basis

Spreekuur sociaal raadslieden ook in Molenlanden!

Algemeen 659 keer gelezen

Het is best lastig om met (ingewikkelde) juridische of financiële vragen of belastingkwesties de juiste weg te vinden. Daarom start in mei 2022 ‘De Sociale Basis’ met spreekuren van sociaal raadslieden in de gemeente Molenlanden! 

U kunt daar gratis terecht voor advies en hulp. In het bijzonder op het terrein van sociale zekerheid (uitkeringen), arbeid, belastingen (toeslagen), vreemdelingenrecht, personen- en familierecht (echtscheidingen en gezag), onderwijs, consumentenzaken en schulden. Daarnaast helpen de sociaal raadslieden bij het invullen van (complexe) formulieren en het opstellen van bepaalde brieven en bezwaarschriften. De sociaal raadslieden informeren u op welke voorzieningen u recht heeft door het toepassen van een voorzieningencheck, zodat u geen inkomsten mist.

De sociaal raadslieden zijn op drie manieren bereikbaar:

  • Telefonisch: u kunt uw vraag telefonisch stellen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur via 088 12 37 011 of 06 25 34 63 71. 
  • E-mail: u kunt ook mailen naar sociaal.raadslieden@meevivenz.nl.
  • Spreekuur: u kunt een afspraak maken voor het spreekuur op maandagochtend van 9.00 tot 12.30 uur. De sociaal raadslieden zijn om de week bereikbaar in:
    • Giessenburg (oneven week): Gezondheidscentrum, Kastanjeplein 1, Giessenburg
    • Groot-Ammers (even week): Servicepunt, Voorstraat 88, Groot-Ammers (ingang via achterzijde).

U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer via 088 12 37 011 of 06 25 34 63 71.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding

Gemeente Molenlanden is een verbindende, innovatieve gemeente met 43.500 inwoners. De 20 verschillende kernen hebben elk hun eigen karakter. Inwoners, ondernemers, organisaties en de gemeente werken samen om Molenlanden aantrekkelijk te houden en verder te versterken.

Meest gelezen