Marktplein

Luidsprekers met versterker 15 inch (2 stuks)

Een set van 2 luidsprekers 15 inch 250 watt en een bijpassende versterker. Gebruikte kasten in een redelijke conditie met soms wat sporen van gebruik. Niet nieuw, maar wel met een leuke klank. Stevige kasten die op statief geplaatst kunnen worden. Prima voor de kleine DJ, een artiest of in een kantine. Voorzien van een speakon aansluiting, dus altijd makkelijk aan te sluiten. Een leuke set voor oefenruimte, thuiskroeg of mancave.
De versterker is de Kustom KPM-7250. Deze versterker heeft plaats voor 5 microfoons en 2 stereo instrumenten of spelers. Tevens is deze versterker voorzien van een equalizer en een effectprocessor. Uitgevoerd met jack en XLR aansluitingen, daardoor altijd standaard aan te sluiten. Een goed klinkend en leuk setje voor de thuiskroeg of mancave. Wordt geleverd zonder snoeren.

Bieden vanaf € 250,- per set.

Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Leverbaar met subs, statieven, snoeren, versterkers, mixers, microfoons, verlichting, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.

Geplaatst op 08-02-2024

670

0,00


Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst