• SaNorMa: klaar om nog meer service te geven.
• SaNorMa: klaar om nog meer service te geven. Foto: Jan Timmer

WMW SaNorMa in Lekkerkerk krijgt servicepunt PostNL

Zakelijk 1.933 keer gelezen

LEKKERKERK • WMW SaNorMa, de op winkelcentrum Raadhuisplein te Lekkerkerk gevestigde winkel voor boeken, tijdschriften, kantoorartikelen en speelgoed, gaat vanaf 24 november de PostNL-servicepunt functie overnemen van de lokale Albert Heijn.

“Voorheen konden mensen bij SaNorMa alleen terecht voor het brengen en afhalen van pakketten”, vertelt Julia Hubers namens WMW. “Dat blijft uiteraard zo, maar doordat we straks gaan uitbreiden met een PostNL-servicepunt kunnen we de dienstverlening flink verbreden. Zo kunnen de mensen bij ons binnenkort ook terecht voor het aanmaken van labels voor betaalde pakketten, het versturen van aangetekende brieven, de overschrijving van kentekens, de aankoop van postzegels enzovoort. Kortom: we kunnen vanaf 24 november een compleet aanbod bieden.”

WMW SaNorMa kwam op het idee om zijn faciliteiten uit te breiden nadat bekend was geworden dat de nieuwe eigenaren van Albert Heijn Lekkerkerk gaan stoppen met het servicepunt. 

“We hebben daarna contact opgenomen met de regiomanager van PostNL en stelden voor dat WMW het servicepunt zou overnemen”, vertelt Julia Hubers. “Daar werd positief op gereageerd. Daar zijn we blij mee, niet alleen voor de inwoners van Lekkerkerk die ook straks in hun eigen dorp een servicepunt houden, maar ook voor onze winkel die al druk bezocht wordt en straks nog meer mensen over de vloer zal krijgen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app