Afbeelding
Foto: aangeleverd
advertorial

De Weerd Wonen & Slapen: compleet in alle opzichten

Zakelijk 464 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL • Vloeren, bedden, gordijnen en raamdecoraties; waarom zou je er de Krimpenerwaard voor uit gaan als je het allemaal dichtbij kunt vinden in een aangename en inspirerende omgeving?! Waar? Bij De Weerd Wonen & Slapen in Ouderkerk!

Bij De Weerd houden ze van ‘compleet’. En dat is te zien als je de ruime winkel op Zijdepark 2 aan de westkant van Ouderkerk aan den IJssel bezoekt. Je treft er op de begane grond en de eerste verdieping alles wat je hartje begeert op het gebied van wonen en slapen. En dat ook nog eens in elke denkbare stijl! Prettig aan De Weerd Wonen & Slapen is ook dat je voor de deur riant (en gratis) kunt parkeren en eenmaal in de winkel te maken krijgt met vakkundige en vriendelijke verkoopadviseurs die je alle rust en tijd geven om je te oriënteren en je terzijde staan bij het maken van je keuzes.

Nauwkeurig
“Onze verkoopsters weten alles over de artikelen, kleuren, toepassingsmogelijkheden enzovoort,” vertelt Willem de Weerd, eigenaar van De Weerd Wonen & Slapen. “Onze klanten waarderen daarnaast ons stoffeerders- en montageteam dat nauwkeurig en netjes werkt. Dat begint al bij het inmeten. Eerst nemen we de situatie terplekke in ogenschouw. Daarna meten we in. Beide doen we kosteloos. Uiteindelijk komen we tot een heldere prijsopgaaf. Als deze akkoord bevonden wordt, dan maken we een afspraak om de vloer te leggen, het bed te plaatsen of de raamdecoraties op te hangen. Het komt vrijwel nooit voor, maar mochten er daarna vragen of klachten zijn, dan lossen we die op. Zo werkt dat bij een familiebedrijf met een lange traditie. Het mooie is dat onze klanten wéten dat ze blind kunnen varen op De Weerd Wonen & Slapen en na een aankoop graag weer bij ons terugkomen. Dát is echt iets waar we trots op zijn; die trouw die je in alle generaties klanten terugziet; van jong tot oud!”

Topmerken
Bij De Weerd Wonen & Slapen is de bovenverdieping gereserveerd voor bedden, slaapkameropstellingen, dekbedden, kussens en overtrekken. Op de begane grond kun je terecht voor vloeren (van tapijt tot en met parket, laminaat, pvc en vinyl) van kwaliteitsmerken, gordijnen, vitrages en raamdecoraties. De Weerd Wonen & Slapen is daarnaast Sunway-dealer en Luxaflex Inspiration-dealer. “Echte publiekstrekkers”, weet Willem de Weerd. “Logisch, want nergens in de regio vind je zulke grote collecties van deze topmerken!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Arie van Erk: genieten van het burgemeestersambt Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Jazztrompettist Teus Nobel komt met 'After Hours' naar Schoonhoven Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Dilettant door Cabauw hardhandig welkom geheten in de vierde klasse Sport 21 uur geleden

Download onze app