• Vanaf 1 december: Lekkerkerk Naaiatelier.
• Vanaf 1 december: Lekkerkerk Naaiatelier. Foto: Jan Timmer

Nieuw: Lekkerkerk Naaiatelier

Zakelijk 1.187 keer gelezen

LEKKERKERK • Lekkerkerk Naaiatelier opent op 1 december zijn deuren aan de Lange Stoep 21 in het Lekdorp.

Goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar adres voor het maken, herstellen en innemen van kleding, de vervaardiging van maatwerk gordijnen en rolgordijnen, tenten, tuinkussens én stomerijservice. Belangstellenden kunnen voortaan voor al deze zaken terecht bij Lekkerkerk Naaiatelier.

Tweede vestiging
Veel Krimpenerwaarders kennen eigenaar Behrooz Afshar en zijn collega’s al van de drukbezochte zaak op winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel.

“En nu komt er een tweede vestiging bij,”, glimlacht de ondernemer trots. “Ik was al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie en vond die aan de Lange Stoep 21 in Lekkerkerk. Tot een paar jaar geleden was in dat pand Reformhuis Tilia gevestigd, maar de eigenaar daarvan besloot haar winkel te beëindigen. Toen ik de ruimte zag was ik meteen enthousiast. En ik denk dat onze toekomstige klanten dat ook zullen zijn, temeer omdat de lokale Lekkerkerkse kleermaker alweer een tijdje geleden zijn activiteiten gestopt is en er behoefte is aan een zaak als de onze.”

Divers
Lekkerkerk Naaiatelier en Crimpenhof Naaiatelier bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten met puur vakwerk en serieuze toewijding. “Onze klantenkring is zeer divers”, weet Behrooz Afshar uit ervaring. “Mannen en vrouwen uit alle lagen van de bevolking komen hier langs. Ook bedienen we een aantal heren- en damesmodezaken uit de regio. Ze doen graag zaken met ons omdat ze weten dat ze altijd mogen rekenen op kwaliteit. In Lekkerkerk zal dat straks niet anders zijn. We verwachten dat we in een grote behoefte in het dorp en de rest van de Krimpenerwaard gaan voorzien.”

Behrooz Afshar beoefent zijn beroep al sinds zijn jongste jeugd in Iran. “Op mijn vijfde deed ik al kleine klusjes op dat vlak”, vertelt hij. “Tien jaar nadien combineerde ik een eigen kleermakerij met school. Vervolgens kwam ik op mijn zeventiende naar Nederland. De eerste tijd werkte ik in loondienst, daarna besloot ik zelfstandig verder te gaan. Dit vak is mijn passie. Ik geniet er nog elke dag van om mijn klanten op maat te bedienen en ze blij te maken. Straks mag ik dat met ons team ook gaan doen in Lekkerkerk. Van maandag tot en met zaterdag zijn we geopend van 09.00 toto 17.00 uur. Kom vooral eens een kijkje nemen, zou ik zeggen.”

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie