• 25 jaar Verdoold Makelaars. Reden voor een feestelijk gevoel.
• 25 jaar Verdoold Makelaars. Reden voor een feestelijk gevoel. Foto: John Wijntjes

Verdoold Makelaars: jubilaris met meerwaarde

Zakelijk 616 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Een jubilaris met meerwaarde: dat is Verdoold Makelaars. Een interview met Jan en Niels Verdoold.

Vijfentwintig jaar geleden besloot Jan Verdoold om na jaren als makelaar in loondienst te hebben gewerkt, voor zichzelf te beginnen. Hij richtte Verdoold Makelaars op. 

Die stap vormde de start van een bloeiende familieonderneming met een degelijke, eigentijdse en klantvriendelijke uitstraling. Nu, een kwart eeuw later, is Jan Verdoold nog altijd actief binnen het bedrijf: hij heeft het bedrijfsmatig onroerend goed onder zijn hoede. Zoon Niels is sinds vijf jaar directeur/eigenaar van Verdoold Makelaars. 

“Wie dat pakweg tien jaar geleden zou hebben voorspeld, had ik uitgelachen,” glimlacht Niels. “Ik had een leuke baan als werkvoorbereider in de bouw en had het prima naar mijn zin. Pa heeft me ook nooit gepusht om in de zaak te komen. Sterker nog: hij wilde het niet eens. Toch kwam die vraag uiteindelijk wel en heb ik ja gezegd. Nooit een moment spijt van gehad.”

Anders
Jan Verdoold kan het zich nog goed herinneren. “In die periode sprak ik met de adviseurs over mijn toekomst. Daarbij kwam ter sprake  welke kant het op moest gaan met het kantoor. Ik dacht eraan om de zaak te verkopen, maar de adviseurs vonden dat ik eerst bij de kinderen moest toetsen of zij wellicht interesse hadden om Verdoold Makelaars over te nemen. Tot mijn blije verrassing zag Niels er een mooie uitdaging in. Ik ben er trots op hoe hij en zijn team de zaak runnen. Niels doet het anders dan ik en dat is ook goed. We leven uiteindelijk in een andere tijd. Daar hoort een volledig eigentijdse makelaar bij.”

Totaalpakket
“Maar hoeveel er onder invloed van internet ook veranderd mag zijn, de menselijke factor is bij Verdoold Makelaars altijd op één blijven staan,” weet Niels Verdoold. “In dat opzicht hebben we al 25 jaar een grote meerwaarde voor onze klanten. Daarnaast onderscheiden we ons met een totaalpakket aan diensten op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfs- onroerend goed, hypotheken en verzekeringen. Je treft alle expertise onder één dak met medewerkers die je helpen met persoonlijke aandacht en maatwerk advies. Voor veel mensen zijn dat de redenen om juist ons, als langst actieve makelaarskantoor in de Krimpenerwaard, in te schakelen. Die goede naam heeft mijn vader opgebouwd en proberen wij voort te zetten.”

Beiden tenslotte: “Ons jubileum geeft ons een gevoel van trots en dankbaarheid. Zeker ook naar onze klanten toe. Immers, zonder hun vertrouwen door de jaren heen hadden we deze mijlpaal nooit kunnen bereiken.”

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie