• Monique van Genderen in de fraai vernieuwde winkel.
• Monique van Genderen in de fraai vernieuwde winkel. Foto: John Wijntjes

Top Fashion Van Genderen in het nieuw

Zakelijk 1.478 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Kwaliteits-herenmode voor elk type man: Top Fashion Van Genderen beschikt over een riante keuze in een vernieuwde setting.

De verbouwing van de benedenverdieping zit er op. De eerste etage van het Van Genderen-pand aan de Rotterdamseweg in Krimpen aan den IJssel was al eerder voltooid. Het eindresultaat: fraai én attractief!

“Wij zijn er erg tevreden over en -nog belangrijker- onze klanten ook,” glimlacht Monique van Genderen, van het welbekende modische familiebedrijf. “We krijgen veel complimenten over het interieur, de overzichtelijkheid, de lichte kleurstelling en de duidelijke positionering van de verschillende afdelingen en merken.”

Op de eerste verdieping van het ambiancerijke winkelpand kunnen mannen terecht voor een even brede als diepe collectie kostuums, colberts en trouwpakken.

Casual
De begane grond biedt de liefhebbers van ‘casual’ een waar walhalla met 24 aansprekende labels, waaronder Paul & Shark, Gant, Lacoste en de trendy en uit Italië afkomstige merken zoals o.a. Fradi, Corneliani, Gran Sasso, Mason’s en People of Shibuya.

Ook de jeansafdeling -met items van onder meer Replay, Pierre Cardin en Atelier Noterman- blinkt uit in de ruime keuze. “Elke type man kan bij ons slagen,” weet Monique van Genderen uit ervaring. “Prettig te weten is ook dat we een grote range aan maten bieden en adviserend sterk zijn. Een klant zien wij als ‘visite’. Dat zit diep in het DNA van ons team. Hoewel onze winkel zich in het ‘midden-hoog segment’ bevindt en hecht aan topkwaliteit, slaag je hier voor verrassend aantrekkelijke prijzen.”

Trouwafdeling
Ook de riante en belevingsrijke trouwafdeling van Top Fashion Van Genderen mag zich in een grote belangstelling verheugen, met de trendy en op trouwthema’s gebaseerde merken zoals Immediate, Club of Gents en Corneliani. Monique van Genderen: “Als bruidegom, vader van de bruidegom of bruid dan wel als bruiloftsgast heb je hier een ruime keuze, ook als het gaat om bijpassende schoenen, een riem of andere accessoires. Dat geldt ook voor een (trouw)kostuum op maat.”

Top Fashion Days
Top Fashion Van Genderen nodigt iedereen uit om de komende weken de vernieuwde winkel te bewonderen tijdens de Top Fashion Days. Ofwel, kijken, passen en proosten!

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie