• Kevin van Vliet en Marchel Klomp.
• Kevin van Vliet en Marchel Klomp. Foto: Jan Timmer

KMS Automotive: alles voor de klant

Zakelijk 2.171 keer gelezen

STOLWIJK • Een man een man, een woord een woord. Zo werkt het bij universeel garagebedrijf KMS Automotive in Stolwijk.

Wie waarde hecht aan een garagebedrijf waar ze tot in detail verstand hebben van autotechniek en persoonlijke service hoog in het vaandel hebben staan, doet er goed aan om klant te worden van KMS Automotive in Stolwijk. 

De dit voorjaar gestarte onderneming van Marchel Klomp en Kevin van Vliet is nog typisch zo’n bedrijf waar je als klant graag zaken mee doet, want je treft er de prettige combinatie van ouderwets vakmanschap met een even brede als diepe kennis van autotechniek. 

“Je ziet tegenwoordig steeds meer grote garagebedrijven waar je als klant niet verder komt dan de receptiebalie”, weet Kevin van Vliet. “Dat is niet zoals wij dat willen en doen.” 

Kosten besparen
“Transparantie en eerlijkheid staan bij KMS Automotive gedeeld op de eerste plaats,” voegt Marchel Klomp toe aan de woorden van zijn schoonzoon (!) en compagnon. “Daarnaast proberen we waar mogelijk de klant kosten te besparen door niet altijd klakkeloos onderdelen aan een auto te vervangen, maar juist te repareren. In veel gevallen werkt dat uitstekend en ben je als klant een stuk goedkoper uit.”

Marchel Klomp en Kevin van Vliet hebben allebei veel ervaring in het automotive-vak. Eerstgenoemde werkte in totaal 33 jaar als monteur bij een dealerbedrijf elders in de Krimpenerwaard, Van Vliet was elf jaar actief als in- en verkoper bij die onderneming.

 “Vorig jaar besloten we zelf een garage te gaan beginnen”, vertelt Marchel Klomp. “Zo kwamen we terecht aan de Beijerscheweg 73a, op de plek waar in het verleden automobielbedrijf Verstoep was gevestigd. Wij hopen een net zo goede naam op te bouwen in Stolwijk en omgeving en zijn vol vertrouwen deze uitdaging aangegaan.”

Enorm
Bij KMS Automotive is het aanbod enorm: onderhoud, reparatie, apk, aircoservice, restauratie en autoschadeherstel aan alle merken, de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, haal- en brengservice én het gericht zoeken voor klanten naar een geschikte auto.

“Daarin gaan we behoorlijk ver”, glimlacht Marchel Klomp. “Als we een auto voor een klant op het oog hebben en deze niet al te ver bij Stolwijk vandaan te koop wordt aangeboden, lopen we hem op locatie na voordat we de klant al dan niet adviseren om zaken te doen. We willen namelijk niet dat mensen ‘een kat in de zak’ kopen. Dat geldt ook voor al onze andere activiteiten binnen KMS Automotive. Alles begint met vertrouwen.”

Jan Timmer

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app