Afbeelding
Foto: Van Herk Makelaardij
advertorial

Van Herk Makelaardij: de prettige zekerheid van persoonlijk maatwerk

23 jun, 15:11 Zakelijk 1 keer gelezen

REGIO • Voor veel mensen die hun woning willen verkopen en/of op zoek zijn naar een nieuw huis, biedt de huidige woningmarkt soms de aanblik van een ondoordringbaar woud vol onzekerheden. Het is dan fijn als je een specialist in de arm kunt nemen die alle ins en outs van de regionale huizenmarkt kent, gebruik kan maken van een breed en diep netwerk én je bedient met persoonlijk maatwerk. Van Herk Makelaardij biedt al die expertise en komt met alle genoegen vrijblijvend bij u thuis om alle opties te bepreken.

“Onze meerwaarde en kracht zitten hem in een aantal factoren”, vertelt Melvin Klop, makelaar en vestigingsleider van Van Herk Makelaardij in Capelle aan den IJssel. “Doordat we in de regio Groot-Rotterdam met tien kantoren gevestigd zijn kennen we van elk gebied de ins en outs, weten we letterlijk wat er te koop is, wat gangbare huizenprijzen zijn en welke nieuwbouwontwikkelingen er plaatsvinden of nog uitgerold gaan worden. Voor onze klanten biedt dat de prettige zekerheid dat ze te maken hebben met een uitstekend geïnformeerde makelaar, die ook nog eens in staat is om snel te schakelen met collega’s wanneer iemand bijvoorbeeld in Schoonhoven woont en op zoek is naar een woning in Gouda. Vanwege onze schaalgrootte en ons grote en gevarieerde woningaanbod kunnen we vaak tot in detail inspelen op vragen en wensen.”

Persoonlijk contact
“Hoewel we een behoorlijk grote organisatie zijn en qua digitale dienstverlening ver ontwikkeld zijn, hechten we zeer aan persoonlijk contact en dito maatwerk”, vertelt Xandra Bek, vestigingsleider van Van Herk Makelaardij in Krimpen aan den IJssel. “Het werkt heel laagdrempelig: neem contact met ons op of wandel binnen in één van onze vestigingen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dat kan ook bij u thuis. Onze makelaar neemt dan uw woonwensen met u door en komt al binnen een paar dagen met een advies waar u serieus mee verder kunt.”

“Dat er veel vragen leven bij mensen die hun woning willen kopen of verkopen, is duidelijk”, beaamt Mark de Koning (makelaar bij Van Herk Makelaardij vestiging Gouda). ‘Wat is mijn huis waard?’ ‘Welke kansen liggen er voor mij met betrekking tot een nieuwe koopwoning? Kan ik als gepensioneerde nog een nieuw huis kopen?’ Wij nemen in het adviesgesprek alle vragen en wensen mee en leggen vervolgens ons advies neer. Vaak zorgt dat voor blije gezichten bij zowel starters, doorstromers als ouderen. Er blijkt namelijk in veel gevallen méér mogelijk dan mensen in eerste instantie verwacht hadden. Neem bijvoorbeeld de ouderen. In het verleden was het voor hen moeilijk om bij een bank financiering te krijgen. Dat is inmiddels veranderd, dus is de kans om over te stappen naar een andere koopwoning een stuk groter en aantrekkelijker geworden. Soms kan het zelfs lagere maandlasten met zich mee brengen. Het verbeterde perspectief voor ouderen op de woningmarkt, werkt ook positief door op de doorstroming, waardoor er meer eengezinswoningen beschikbaar komen. Ook op dat vlak zijn we een regionaal ‘spin in het web’. Je ziet het: zo’n vrijblijvend adviesgesprek kan een wereld voor je openen!”

“We willen vooral ook een makelaar zijn die er voor íedereen is”, wil Bart Brandse (makelaar en vestigingsleider Schoonhoven) benadrukt zien. “Of je nu kiest voor aan appartement van twee ton of een villa met alles er op en eraan; elke klant krijgt onze volle aandacht en profiteert mee van onze expertise en daadkracht. Zo hoort het en zo doen we het!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie