Afbeelding
Foto: wijntjesfotografie.nl

Schoonhovense ondernemers verblijden prijswinnaars decemberactie

Zakelijk 1.154 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Drie hoofdprijswinnaars stapten zaterdag rond het middaguur blij verrast binnen in de winkel van Jolanda Assman, Slipbyjo aan de Haven 70 in Schoonhoven. Het was geen grap, zoals de dames eerst vermoedden.

De hele maand december organiseerden de ‘teamcaptains evenementen’ van de Bedrijven Investerings Zone (BIZ) een actie: iedere aankoopbon van alle BIZ-leden kon worden ingeleverd, waarbij men kans maakte op mooie prijzen.

Succes
De prijswinnaars waren blij met deze laagdrempelige actie. “Voor het eerst was er geen minimumbedrag aan de koopbon gekoppeld. De actie was een groot succes: in totaal zijn er meer dan 250 prijzen uitgereikt de afgelopen vijf weken”, weet Lia Steeman namens de BIZ te melden.

Ze hoopt dat iedereen de plaatselijke winkeliers en horeca blijft steunen. “Blijf ze alsjeblieft trouw, we kunnen niet zonder hen.”

De hoofdprijs –Schoonhoven-cadeaubonnen ter waarde van 250 euro- is gewonnen door mevr. Heijstek. De tweede prijs -150 euro- kwam op naam van mevr. C. Ooms; de derde prijs -100 euro- was voor mevr. W. Schep.

De prijzen en bloemen werden uitgereikt door Jolanda Assman en Lia Steeman.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie