Afbeelding
Foto: Jan Timmer
Zaak en Zo

Pannekoe: pannenkoeken eten met een glimlach

Zaak & Zo 920 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Van kleine beurs tot miljonair en alles wat daar tussen zit: je treft ze aan tafel in pannenkoekenrestaurant Pannenkoe in Krimpen aan den IJssel. 

 “Een compleet menu met voorgerecht, pannenkoek en nagerecht is er vanaf 12,50 euro”, vertelt Ewout Mampaey, bedenker van de Pannenkoe-formule en eigenaar van Pannenkoe Krimpen. “Onze kaart maakt uit eten voor iedereen toegankelijk, en dat is precies wat we graag willen. Van elke lunch, pannenkoekendiner of feestje maken we iets moois!”

Mampaey groeide als kind op in de wereld van de pannenkoeken. “Mijn vader opende in 1995 een pannenkoekenrestaurant in Gouda”, vertelt hij. “Dat vond ik prachtig. Het klinkt misschien wat afgezaagd, maar ik ben van jongs af aan dol op pannenkoeken. Ik vond het dan ook allerminst vervelend om in 2015 mijn vader op te volgen en Pannenkoe in de markt te zetten. Inmiddels hebben we negen restaurants volgens dat concept: vijf via franchise-ondernemers, vier in eigen beheer.”

Ruim aanbod
Bij Pannenkoe kunnen klanten terecht voor een riant aanbod aan pannenkoeken. Van een basic naturel exemplaar tot en met de meest exotische varianten. Ook veganisten en gasten met lactose- of glutenintolerantie hebben er een ruime keuze uit lekkernijen.

“En voor iedereen maken we er een feestje van”, besluit Ewout Mampaey (35) met een glimlach. “Ons vrolijke en servicebewuste medewerkersteam zorgt daarvoor; de heerlijke producten en de huiselijke ambiance maken het verhaal compleet. Daarnaast kunnen belangstellenden bij ons terecht voor afhaal en bezorging van pannenkoeken. Daar zijn we in coronatijd min of meer noodgedwongen mee begonnen. Het was zo’n succes dat we besloten hebben ermee door te gaan.”

Pannenkoe, Cascade 1 Krimpen aan den IJssel. T: 0180-551149; I: www.pannenkoe.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie