Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Lekkerkerk in 88e minuut toch nog naast Bergambacht

Sport 800 keer gelezen

LEKKERKERK • Dat derby’s doorgaans weinig goed voetbal opleveren, werd zaterdag maar weer eens bewaarheid door Lekkerkerk en Bergambacht. Het duel eindigde in 1-1; een terechte uitslag waar beide teams vrede mee hadden.

Op basis van de eerste helft verdiende Bergambacht misschien méér dan een deling, maar na rust had het elftal van trainer Jerry de Groot niet al teveel meer in te brengen tegen de aandringende thuisploeg, die uiteindelijk in de 88e minuut zijn aanvalshonger beloond zag worden door de gelijkmaker van Jeffrey Altheer, die in de rebound handig gebruik maakte van het enige slippertje van Bergambachts’ uitstekende doelman Stefan van der Waals. 

Met zijn late treffer corrigeerde Altheer een eerdere misser vanaf elf meter (zijn strafschop ging tegen de lat) én de ongelukkige 0-1 (een kolderiek eigen doelpunt van Lekkerkerker Kevin van Gent, die de bal kort voor rust in een volkomen ongevaarlijke situatie over zijn eigen doelman Dillan Heijnen heen kopte). Overigens kreeg ook Bergambacht in het eerste bedrijf de gelegenheid om van elf meter aan te leggen. Jelle Bodegom liet het buitenkansje eveneens onbenut.

Klik hier voor het volledige verslag op onze website Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie