• Het eerste exemplaar van de nieuwe Zilverstad Guide werd overhandigd in het zilvermuseum.
• Het eerste exemplaar van de nieuwe Zilverstad Guide werd overhandigd in het zilvermuseum. Foto: Rhode Zorge Photos

Eerste exemplaar Zilverstad Guide overhandigd in Zilvermuseum

Nieuws 427 keer gelezen

SCHOONHOVEN • De nieuwe Zilverstad Guide is uit. Deze gids neemt toeristen en bezoekers mee op verschillende routes langs interessante bezienswaardigheden en adressen van Schoonhoven. Marcel Teheux, de directeur van het Zilvermuseum in Schoonhoven, ontving afgelopen week het allereerste exemplaar van de gids. 

De guide is een uitgave van Zilverstad Marketing. Bas Rechtuyt, voorzitter van het bestuur van Zilverstad Marketing: “Schoonhoven is een stad met een rijke geschiedenis, als Zilverstad én vestingstad. De stad biedt een podium voor een prachtig ambacht, talloze events en heeft een binnenstad met een grote aantrekkingskracht. Als plek voor de overhandiging van het eerste exemplaar is bewust gekozen voor het Zilvermuseum. Dit museum is een icoon in Schoonhoven. Hier komt alles samen: exposities, educatie en experience rondom zilver. Het is een trekpleister van Schoonhoven en de Krimpenerwaard.” 

Huis-aan-huis verspreiding

Het is de tweede keer dat de gids werd samengesteld: de eerste editie was na 2,5 jaar toe aan een update. Een groot aantal huishoudens in de Krimpener-, Alblasser- en Lopikerwaard krijgt de nieuwe Zilverstad Guide bezorgd. De gids ligt ook bij restaurants, winkels en overnachtingsmogelijkheden in Schoonhoven en veel adressen in de Krimpenerwaard. 

Rechtuyt: “We zijn blij met alle ondernemers die eraan hebben deelgenomen. Samen zetten we de schouders onder de marketing van de stad. We hopen dat het elke lezer enthousiasmeert om de adressen zelf te ontdekken.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden