Afbeelding
Foto: aangeleverd

Avond4Daagse Lekkerkerk: wandelfeest voor iedereen

Nieuws 502 keer gelezen

LEKKERKERK • Wandelsportvereniging Op Stap organiseert van 27 tot en met 31 mei de 44ste Avond4Daagse van Lekkerkerk. Deelnemers hebben de keuze uit afstanden van 5 of 10 kilometer per avond.

“Vorig jaar werd de 10 kilometer door veel volwassenen gewandeld, en dat terwijl we vooraf twijfel hadden om deze afstand opnieuw in het programma op te nemen”, vertelt Angelique Pottuit namens de organisatie. “Het succes van 2023 is nu reden genoeg om wederom routes van 10 kilometer uit te zetten.

Fiero weer van de partij

Ook mascotte Fiero is er dit jaar weer bij in Lekkerkerk. “’Samen’ maakt wat Fiero betreft alles leuker”, aldus Angelique Pottuit. “Samen bewegen, lachen, dansen, zingen en samen op avontuur is het mooiste wat er is. Daarom dagen we alle kinderen in Lekkerkerk en omgeving uit om met klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes of familie hun leukste foto te maken samen met Fiero.”

Net als vorig jaar kan er weer digitaal worden ingeschreven voor de Avondvierdaagse van Lekkerkerk. Kijk hiervoor op de website van www.wsvopstap.nl of op www.avond4daagse.nl. Deelnemers betalen 6 euro per persoon. Iedere deelnemer ontvangt na minimaal vier gelopen avonden een medaille.

Verrassing onderweg

De start van de Avond4Daagse is bij sporthal De Bakwetering aan de Nicolaas Beetsstraat 403. Diverse Lekkerkerkse ondernemers zorgen weer voor een verrassing onderweg.

“Via deze weg willen we Jan en Arjenne Timmer bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren”, zegt Angelique Pottuit. “Het zal anders zijn in de sporthal zonder hun gezelligheid tijdens ons evenement.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden