Afbeelding
Foto: Facebook Power Surge

Power Surge publiekstrekker kermis Krimpen aan den IJssel

Nieuws 4.138 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL • Niet minder dan twintig attracties zijn vanaf vrijdag te vinden op het Koekoeksplein in Krimpen aan den IJssel voor de jaarlijkse Koningskermis. De absolute publiekstrekker is zonder twijfel de Power Surge. “De komst van deze opvallende ‘geel-zwarte topper’ naar Krimpen aan den IJssel is echt iets bijzonders te noemen. Dus stap in en laat je verrassen door het draaiende avontuur!”

Joey Boer van organisator Buro De Kermisgids is trots op de komst van de Power Surge naar Krimpen aan den IJssel. “Voor liefhebbers van spanning en sensatie is dit een geweldige attractie. Het bestaat uit een 16 meter hoge molen met zes draaiende armen, elk met twee tollende gondels eraan bevestigd.”

Konijn Bing komt naar kermis
De Krimpense Koningskermis biedt als vanouds een scala aan attracties voor alle leeftijden. Boer: “De klassiekers zoals de botsauto’s zijn vanzelfsprekend aanwezig, maar ook de ‘vliegende bank’, beter bekend als de wipp, staat weer paraat. De breakdance is er opnieuw voor degenen die van een stevige draai houden. En voor de kleintjes is er volop plezier met een draaimolen, trampolinespringen en een olifantenmolen, waar ze hoog in de lucht kunnen rijden op de rug van een olifant. Natuurlijk kunnen ze ook weer genieten van spelletjes zoals blikgooien en touwtje trekken. Extra leuk voor de kleintjes: op woensdag 24 april om 15.00 uur brengt het bekende konijn Bing een bezoek aan het kermisterrein.”

Gokje wagen
Voor degenen die graag een gokje wagen, heeft de Krimpense kermis onder andere de vertrouwde grijpkranen, het muntenschuifspel en ballenrollen in de aanbieding. Boer zegt: “Een kermis zonder lekkernijen is ondenkbaar. Daarom zijn er ook dit jaar weer churros, snoep, snacks, oliebollen en suikerspin verkrijgbaar.”

De Koningskermis staat in Krimpen aan den IJssel van vrijdag 19 april tot en met Koningsdag, zaterdag 27 april. Dagelijks geopend van 13.30 tot 23.00 uur. Op Koningsdag al vanaf 11.00 uur. Op zondag is de kermis gesloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden