• Deelnemers en begeleiding.
• Deelnemers en begeleiding. Foto:

Succesvolle eerste editie Fit@LIFE: ‘stappen richting gezonder leven gezet’

Nieuws 651 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Zo’n twintig ‘inactieve’ vrouwelijke inwoners van de gemeente Krimpenerwaard zijn de afgelopen weken de uitdaging aangegaan om hun levensstijl te veranderen. Met dit project van Stichting Team Sportservice maakten de deelnemers door sport- en voedingslessen op een laagdrempelige wijze kennis met het belang van sport, bewegen en gezondheid. 

“Zo hebben zij de eerste stappen richting een gezonder leven gezet”, vertelt Debby de Graaf, buurtsportcoach Team Sportservice. “In totaal ontvingen zo’n 20 vrouwen een certificaat voor het succesvol afronden van het traject. Een mooie beloning voor al het harde werk dat zij hebben geleverd.” 

Vooruitgang in 10 weken tijd
De koppeling tussen de sport- en voedingslessen werd als fijn ervaren, weet Debby de Graaf: “Én mooi om te zien dat sommigen in die tien weken tijd al vooruitgang boekten in hun fitheid. Wij bedanken Krimpenerwaard Intercultureel, Dansschool Nadance en Cirkel Plus gewichtsconsulent voor het mogelijk maken van dit project.”

Team Sportservice gaat de komende weken in gesprek met de deelnemers, zodat zij naar een passend sportaanbod begeleid kunnen worden. 

De Graaf: “Daarnaast gaan we samen met Krimpenerwaard Intercultureel inventariseren of het mogelijk is om dit project in meerderere kernen uit te rollen.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden