Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan

‘Hart voor de Krimpenerwaard’ organiseert programma voor Bijbels onderwijs

Nieuws 702 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Vanuit de stichting Hart voor de Krimpenerwaard organiseren christelijke jongeren het hele jaar door een programma om meer onderwijs te krijgen in Bijbelse principes. Om de week is er op zondagavond in Ouderkerk aan den IJssel een bijbelavond met een lezing en muziek. In maart gaat de eerste van start. 

Mede-initiator Thamar vertelt: “We hebben als christelijke jongeren veel vragen, maar krijgen ook veel vragen. Het is dan fijn om om antwoorden te kunnen geven. Bijvoorbeeld op veelgestelde vragen of God echt bestaat en waarom er zoveel pijn en lijden is in de wereld. De bijbelavonden geven naast theologische bagage ook praktische handvatten mee over het leven als christen.”

Iedereen welkom
De bijbelavonden zijn om de week in de Rozenlaankerk in Ouderkerk aan den IJssel. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het christendom en christenzijn.

Meer informatie staat op hartvoordekrimpenerwaard.nl/bijbelavonden.

Groeiende groep christenen
Hart voor de Krimpenerwaard is een groeiende groep christenen met verschillende (christelijke) achtergronden.
Met meer dan 25 vrijwilligers zorgt de stichting voor plekken van ontmoeting, bemoediging en geestelijke groei door de hele Krimpenerwaard.

Belangstellenden komen met samenkomsten, thema-avonden en cursussen samen rondom het Woord van God.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app