• Monique de Vries verkeert samen met de winkeliers van De Markt al in kerstsferen.
• Monique de Vries verkeert samen met de winkeliers van De Markt al in kerstsferen. Foto: Jan Timmer

Markt van Krimpen in kerstsfeer met ‘Christmas Shopping Night’

Nieuws 1.154 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • De winkeliers van De Markt in Krimpen aan de Lek brengen het centrum van hun dorp op vrijdag 8 december in kerstsfeer met een ‘Christmas Shopping Night’. Men hoopt op flinke belangstelling.

Namens de ondernemers geldt Monique de Vries als de kartrekker van het vrolijke evenement. Ze geeft de ‘Christmas Shopping Night’ samen met De Markt-bewoner Cees Nobel en haar collega-ondernemers vorm. 

Kerstboom
“We gaan voor een evenement waar voor iedereen iets te beleven is”, vertelt Monique. “We beginnen om 19.00 uur rond de kerstboom op De Markt. De leerlingen van de basisscholen van Krimpen aan de Lek zijn druk bezig geweest met het maken van kerstdecoraties die ze in de boom mogen hangen. Popkoor Topaz is aanwezig om de mooiste kerstliederen en wintersongs te zingen en er worden oliebollen en glühwein uitgedeeld. Voor de aanwezige kinderen zorgen we ook voor wat lekkers. Om de sfeer te verhogen staan er vuurkorven.” Het programmaonderdeel bij de kerstboom duurt tot 19.45 uur.

Langer open
Uiteraard is er deze avond de ‘Christmas Shopping Night’, waarbij de winkeliers van De Markt van Krimpen tot 21.00 uur open zijn en met de leukste aanbiedingen komen. Een paar voorbeelden: Bakker Casteleijn verkoopt onder meer heerlijke oliebollen, Brasserie Bij Mij staat voor iedere winterse fijnproever klaar met erwtensoep en glühwein en Slagerij Sterrenburg presenteert een leuke kerstproeverij. “Elke winkel doet wel iets leuks en aantrekkelijks”, stelt Monique de Vries vast. “Er zijn kortom genoeg redenen om op vrijdag 8 december naar De Markt te komen en met het hele gezin te genieten van kerstsfeer en super leuke acties.”

Monique de Vries en Cees Nobel zijn ook zeer te spreken over het enthousiasme van de basisscholen van hun dorp. “Het leeft echt bij de kinderen”, heeft Monique inmiddels ervaren. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, net zoals we het geweldig vinden dat de winkeliers het idee van ‘Christmas Shopping Night’ omarmd hebben. Als deze eerste editie goed verloopt, dan is de kans groot dat we volgend jaar een tweede editie op touw gaan zetten. Maar eerst deze. Zet 8 december maar in de agenda. Het wordt een mooie avond.”

Jan Timmer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Download onze app